Om oss

FANNY

Fanny Josefine Ahlfors @fanny_josefine i samtliga kanaler, 35 år och bor i Jönköping.

Jobbar med sociala medier med egna kanaler och konsultar åt företag. Gillar träna. På instagram är det “stark tjej hittar på grejer utanför boxen” i kombination med utmaningar, träningsinspiration, löpning, swim run samt friluftsliv och äventyr. Gillar att göra lite tokiga utmaningar som tex 1111 pull ups på en dag, simma 40 000 meter på 5 dagar, göra långa swimrunlopp på 9 timmar osv. På TikTok är det mer lifestyle, löptips etc. Jag vill förmedla träningsglädje och att träning att träning är kul, man ska träna för att må bra, inte för att se ut på ett visst sätt.

PATRIK

Patrik Widell @patrikwidell i samtliga kanaler, 38 år och bor i Jönköping.

Arbetar som polis i Jönköping, har två barn. Gillar att träna och att förmedla träningsglädje. Älskar utmaningar och pannbensträning. Förra året gjorde jag 69 000 burpees under en 365-dagars burpee challenge och året innan stod jag på händer varje dag. Tävlar i swimrun och har en bakgrund inom crossfit. På Instagram får man lära känna träningsprofilen Patrik, medan TikTok har mer fokus på livsstil, träning och polisfrågor.

TEAM LOST

Tillsammans är vi Team Lost, på Team Losts kanaler får man följa med på äventyr, vi tältar, springer lopp, springer i berg, simmar runt öar. Vi tävlar i swimrun med ett mål att köra VM. I år är vi ambassadörer för Luften är Fri med ambitionen att få fler ut i naturen. Vi är även ambassadörer för Generation Pep med ambitionen att få fler barn och unga att röra på sig.